top of page

Anbefalinger

Charlotte Dahl 

05/03-2020

Kære Lena Tusind tak for dig, sikke en stærk, intens, givende, og fantastisk oplevelse det er at besøge dig. Du giver små teknikker til hverdagen, som er overskuelige, simple og de virker! Du giver ro og balance, og du gør en forskel - endnu engang tak for dig Kærlig hilsen Charlotte

Kate Møller 

17/02-2020

Kære Lena. Tak for den gave vi fik da du kom ind i vores dagligdag. Jeg er dagplejer og vi har været så heldige at få et forløb med dig, først for os voksne og så i legestuen og sidst men ikke mindst hjemme hos os selv. Jeg og min lille gruppe nyder de stunder når den stille musik sættes på og sommerfugle, bolde, pensler mm findes frem. Nogle gange kun lidt af det og det er altid godt. Jeg føler det er en kæmpe gave at have mødt dig og din skønne måde at lære fra dig på, tak for dig :-) Kærlig hilsen og knus fra Kate

Helle Burmester 

5/02-2020

Tak for mindfulness og ro. Jeg er en styrket person takket være dig. De hjælpe redskaber du har givet mig til håndtering af stress er guld værd. Tak for din måde at være på. Du er en dejlig kvinde:-)

Gitte Kristensen 

14/01-2020

Stor tak til Lena. Du gav mig ro, tid til reflektion og sparring. Føler mig i balance igen.

Andrea Herbst

26/05-2019

Jeg har været i min 3. praktik i Grejsdalens Børnehus, hvor Lena før har kørt et mindfulness forløb med både børnehave- og vuggestuebørn. Jeg besluttede derfor at tage kontakt til hende for at få større indsigt i, hvordan hun arbejder med mindfulness. Lena er super dygtig til sit arbejde, hun formår at tryllebinde børnene på en måde, hvor de i mange dage efter taler om sommerfuglene og stenene på maven. Hun er nærværende i sin tilgang, og så formår hun at skabe ro omkring sig. Jeg har gjort brug af hende som guideline i mit arbejde med mindfulness.

Kirsten Bak - vedrørende Jelling Børnegård

26/03-2019

I vores institution har vi med din store faglighed taget et nyt skridt. Vi oplever, at mange børn er urolige i kroppen, har svært ved at geare ned, er overloadet (også hjemmefra) og bare trænger til en pause fra hverdagens travle puls. Vi har prøvet tiltag som at lave pauser for det enkelte barn, som ikke længere kunne rumme at være i fællesskabet. Vi har arbejdet meget bevidst med at få børnene ned i arrousal - men nu gør vi som sagt et nyt skridt. Vi indfører en lille stund før frokost med mindfulness for alle vore børnehavebørn - vi tror, de vil profitere af det, - især når vi har fået kulturen kørt godt ind. De 4 første dage i ugen mødes vi alle i Laden (stort motorikrum) og bliver pakket ind i tæpper som en gave... til stille musik og fuglekvidder. De store børn hjælper de små med at pakke dem ind og nusse dem på kinderne. Der bliver fortalt en lille historie - i dag om dragen, jeg kravlede op på og fløj opad i himlen sammen med. Den passede på mig - og sammen så vi nogle søde børn der legede på en legeplads.... men én kikkede på.... De små 3 årige lister op til frokostbordet, når vi er færdige med vores lille stund - og de store lægger alle tæpperne sammen. Det er de rigtig gode til, og den afslappede stemning bevares i Laden lidt endnu. Du har, Lena, med din store viden og mange erfaringer hjulpet os godt på vej til at tage dette skridt med mindfulness. Du har været her og givet oplæg, vi voksne har prøvet det på egen krop, og du har stået for at introducere det i huset, først for små grupper, til sidst for hele børnehaven. Det bliver spændende at se, hvor det bærer os hen. Vi har store forventninger og tror på, at vore unger (og vi voksne) vil få stor glæde af den fælles pausestund midt på dagen. Tusind tak, Lena, for din hjælp - jeg tror, vi har fået startet en succes! PS. Et af børnene udtalte: Dejligt at få varmet sine fødder - og sine ben - og hele kroppen. Jeg elsker historier, og det er godt at blive pakket ind - og også lidt varmt. Jeg elsker også sommerfugle....

 

Diana Bjørnskov

07/03-2019

Jeg arbejder som pædagog i Asebo, en integreret institution i Vejle, hvor vi er så heldige at Lena kommer og lærer børnene OG de voksne Mindfulness. Selv er jeg hos de mindste, som er i alderen 2-4 år og det er fantastisk at se, hvordan de hurtigt har taget det sig og har fundet roen i det. Vi snakker en halv time hvor de ligger på madrassen og lader sig henføre af musikken og Lena's stemme og eventyr fra hverdagen. En stund som uden tvivl gør dem godt og giver dem en indre ro i en travl hverdag! Jeg kan klart anbefale Lena, som har en evne til at "fange" store som små. Hilsen Diana

Sabrina 

06/03-2019

Jeg har nu i snart et lille år , gået til mindfulness hos Lena. I en hverdag hvor man skal have styr på aflevering af børn, hentning , madpakker, arbejde .. ja hvor alle ender skal hænge sammen og jeg er service organ for familien. Er det fantastisk , en gang i måneden at have MIG tid. Hvor jeg kobler 100% af. Hvor der bliver passet på mig og jeg bliver opvartet. Hvor jeg får luftet ud, og bliver fyldt med positiv energi. At være hos Lena er det absolut bedste egen-omsorg nogensinde. Det er som et stort varmt knus, en lille hule hvor jeg bliver passet på og guidet i mit liv. En stille stund. Noget jeg aldrig vil undvære igen. Giv dig selv den gave, at lade dig selv op og slå bremserne i for en stund, og kun fokusere på dig selv.

Ulla Hedegaard, Leder Engum Børnehave og vuggestue

"Børn i dag har en hektisk hverdag og lange dage i institution. I vores børnehave er vi så heldig, at have Lena-ansat. Når Lena samler børn til en afslappende stund, som vi kalder skildpadde tid så oplever vi, børnene kommer ned i gear og mærker sig selv. Lena er en gudsbenådet eventyr fortæller og benytter sig af disse, når hun arbejder med mindfulness . I denne bog som Lena, har forfattet giver hun disse eventyr og hendes metode videre. For pædagoger der ønsker, at arbejde med mindfullness, kan jeg kun anbefale at læse Lenas bog og lære af hendes erfaringer, det vil komme børnene til gode."

Anni Lykke Hauge, Pædagog og psykoterapeut

"Børn har brug for stimulation fra voksne, der kan se og forstå børn. I bogen Styrk den indre ro i barnet anvendes eventyr fra hverdagen, der er genkendelige for børn. Forfatteren fokuserer på det, der sker, mens det sker. Dette illustrerer hendes fordybende måde at arbejde med børn på. Jeg kan varmt anbefale at læse bogen, både som forældre og som fagperson"

Nora Lund,  Aut. psykolog

"I Styrk den indre ro i barnet formår forfatteren at beskrive sin metode, hvor hun anvender eventyr, der rummer indhold fra barnets hverdag. Her omsætter hun på bedste vis den teoretiske vinkel på mindfulness til praktisk anvendelse, der nemt kan videreføres af læseren. Bogen er skrevet med baggrund i mange års erfaring, og jeg kan give mine bedste anbefalinger til at læse bogen og praktisere efter Lenas metode."

bottom of page